Web Hosting Manager - Panou Reselleri

De 10 ani in Romania - doar servicii de calitate

WHM - Web host manager - Panou administrare Reselleri

WebHost Manager este o unealta extrem de eficienta care va ajuta atat in administrarea serverelor virtuale, cat si a conturilor de reseller.
Administrati conturi multiple printr-un singur panou de administrare

Avantajele WHM/cPanel

Administrare conturi multiple

Administrare conturi multiple

Adimistrati conturi multiple de gazduire web in cel mai simplu mod cu putinta

Creare proprii pachete gazduire

Creare proprii pachete gazduire

Creati in cateva secunde pachete noi de gazduire web, alocand resursele dupa bunul dvs plac.

Creare conturi noi

Creare conturi noi

Din doar cateva clickuri creati aproape instantaneu conturi de gazduire noi pentru steurile hostate.

Interfata grafica - usor de administrat

Interfata grafica - usor de administrat

Interfata grafica a WHM si posibilitatile oferite, fac ca panoul de administrare WHM sa fie cel mai folosit la aceasta ora.

WHM/cPanel - Panou administrare reselleri si servere virtuale

cPanel si WebHost Manager (WHM) combina o serie de facilitati, punandu-va la dispozitie toate uneltele de care este nevoie in administrarea mai multor conturi de gazduire web (in cazul resellerilor).
Printr-o interfata web extrem de usor de utilizat, intuitiva si prietenoasa, puteti crea conturi de gazduire web pentru conturile clientilor dumneavoastra (de la 40 pana la 200 de conturi, in functie de planul de reseller ales).
WebHost Manager (WHM) este panoul de control ideal pentru gazduirea mai multor siteuri, indiferent ca acestea apartin in totaliate proprietarului contului de server dedicat sau reseller sau sunt siteuri-client.
WebHost Manager (WHM) va ajuta sa creati conturi de gazduire web, sa le alocati resursele de care au nevoie dupa bunul dumneavoastra plac.

Web Host Manager WHM Hosting
Prin WHM aveti abilitatea de a crea atat pachete de gazduire predefinite pentru proprietarii de domenii, cat si pachete personalizate (fiecare cont creat avand la dispozitie panoul de administrare cPanel si toate facilitatile incluse in acesta). Practic, accesul la WHM va pune la indemana toate instrumentele necesare unei bune administrari ale conturilor de gazduire web. Din aceste motive, WHM/cPanel este la ora actuala lider de piata, recunoscuta fiind drept unealta cea mai eficienta pe piata de web hosting.
Cateva dintre optiunile incluse in WHM/cPanel - Web Host Manager:
Creere cont nou, updatare cont gazduire, creere pachete gazduire speciale, configurare baze de date, configurare backup-uri, instalare certificate SSL, configurare conturi pentru reselleri, administrare conturi, etc.